Translation
MagyarEnglishDeutsch
by Transposh - translation plugin for wordpress
Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése 2017. évben

2018. vállalkozási időpontok:

Kiskunfélegyháza

- 2018.04.04-05

Kalocsa TAVASZ
- 2018.04.12-13

Cegléd TAVASZ:
- 2018.05.02-03

Dömsöd:
- 2018.05.09-10

Szabadszállás:
- 2018.06.13-14

Kalocsa ŐSZ
- 2018.09.27-28

Cegléd ŐSZ
- 2018.10.08-09

Veszprém:
- 2018.11.22-23
- 2018.11.29-30


2018. ÁH időpont:

Cegléd:
- 2018.05.28-29


Jel. lap 2018 Kiskunfélegyháza
Jel. lap 2018 Kalocsa tavasz
Jel.lap 2018 Cegléd tavasz
Jel. lap 2018 Dömsöd
Jel. lap 2018 Szabadszállás
Jel. lap 2018 Kalocsa ősz
Jel. lap 2018. Cegléd ősz
Jel. lap 2018 Veszprém

Jel. lap 2018 Cegléd ÁH

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó (OKJ 31 541 12) – 41/2013. (V.28.) SZVK

Nyilvántartásba vételi száma: E-000515/2014/A029
41/2013. (V.28.) SZVK szerinti program

A képzés célja:
A különböző zöldség- és gyümölcskészítmények technológiai műveleteinek szakszerű, önálló gazdaságos végrehajtásának elsajátítása, a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával.

A képzés célcsoportja:
Alapfokú iskolai végzettséggel rendelkező felnőttek, akik motiváltak és képesnek érzik magukat a Zöldség- és gyümölcsfeldolgozói feladatok ellátására.

A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei:
Iskolai végzettség: alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmasság: szükséges

A képzés során megszerezhető kompetenciák: (A hallgató képes lesz:)

  • alapanyagokat (zöldség, gyümölcs) átvenni, minősíteni, tisztítani, kezelni, minőségét ellenőrizni, tárolni, előkészíteni
  • zöldségkonzerveket gyártani
  • gyümölcsbefőtteket készíteni
  • lekvárokat, szörpöket, pulpokat, velőket előállítani
  • aszalni, szárítmányokat készíteni, savanyítani
  • gyártásközi fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatokat elvégezni, a késztermékeket ellenőrizni és minősíteni
  • technológiai berendezéseket, gépeket beállítani, üzemeltetni, tisztítani
  • üzem víz- és energia-gazdálkodását megszervezni
  • melléktermékeket, hulladékokat kezelni
  • munkafolyamatok munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai szabályait betartani és betartatni
  • vállalkozást indítani, működtetni, termékeket értékesíteni

Modulok:
10902-12 Zöldség-, gyümölcsfeldolgozás
10890-12 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése
394 órás képzés esetén + 2 modul:
Felnőttképzés kiegészítő tevékenység: Képzés hatékonyságának növelése (Elmélet: 16 óra)
Felnőttképzés kiegészítő tevékenység: Munkavállalás elősegítése (Elmélet: 24 óra)

A képzés zárása:
Az előírt valamennyi modulzáró vizsga eredményes letétele

A képzés tanúsítása:
OKJ bizonyítvány

Tervezett képzési idő:
354 óra (Elmélet: 102 óra; Gyakorlat: 252 óra)
394 óra (Felnőttképzési kiegészítő tevékenység modulokkal kiegészítve)

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!