Translation
MagyarEnglishDeutsch
by Transposh - translation plugin for wordpress
Obligatory course for accountants 2017. évben

2019. vállalkozási időpontok:

Cegléd TAVASZ

- 2019.04.08-09

Kiskunfélegyháza
- 2019.04.24-25

Kalocsa TAVASZ:
- 2019.05.06-07

Dömsöd:
- 2019.05.13-14

Szabadszállás:
- 2019.06.13-14

Kalocsa ŐSZ
- 2019.09.30-10.01

Cegléd ŐSZ
- 2019.10.07-08

Veszprém:
- 2019. november
- 2019. november


2019. ÁH időpont:

Cegléd:
- 2019.05.23-24 IDŐPONT MÓDOSULT: 2019.05.30-31


A jelentkezés feltétele a jelentkezési lapon található adatkezelési hozzájárulás.
Adatvédelmi tájékoztatónkat IDE kattintva olvashatja. (feltöltés alatt)


Jelentkezési lapok
Cegléd 2019.04.08-09 (Vállalkozási)
Kiskunfélegyháza 2019.04.24-25
Kalocsa 2019.05.06-07
Dömsöd 2019.05.13-14
ÁH Cegléd 2019.05.30-31
Szabadszállás 2019.06.13-14

(Magyar) Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó (OKJ 31 541 12) – 41/2013. (V.28.) SZVK

Nyilvántartásba vételi száma: E-000515/2014/A029

A képzés célja:
A különböző zöldség- és gyümölcskészítmények technológiai műveleteinek szakszerű, önálló gazdaságos végrehajtásának elsajátítása, a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával.

A képzés célcsoportja:
Alapfokú iskolai végzettséggel rendelkező felnőttek, akik motiváltak és képesnek érzik magukat a Zöldség- és gyümölcsfeldolgozói feladatok ellátására.

A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei:
Iskolai végzettség: alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmasság: szükséges

A képzés során megszerezhető kompetenciák: (A hallgató képes lesz:)

  • alapanyagokat (zöldség, gyümölcs) átvenni, minősíteni, tisztítani, kezelni, minőségét ellenőrizni, tárolni, előkészíteni
  • zöldségkonzerveket gyártani
  • gyümölcsbefőtteket készíteni
  • lekvárokat, szörpöket, pulpokat, velőket előállítani
  • aszalni, szárítmányokat készíteni, savanyítani
  • gyártásközi fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatokat elvégezni, a késztermékeket ellenőrizni és minősíteni
  • technológiai berendezéseket, gépeket beállítani, üzemeltetni, tisztítani
  • üzem víz- és energia-gazdálkodását megszervezni
  • melléktermékeket, hulladékokat kezelni
  • munkafolyamatok munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai szabályait betartani és betartatni
  • vállalkozást indítani, működtetni, termékeket értékesíteni

Modulok:
10902-12 Zöldség-, gyümölcsfeldolgozás
10890-12 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése
394 órás képzés esetén + 2 modul:
Felnőttképzés kiegészítő tevékenység: Képzés hatékonyságának növelése (Elmélet: 16 óra)
Felnőttképzés kiegészítő tevékenység: Munkavállalás elősegítése (Elmélet: 24 óra)

A képzés zárása:
Az előírt valamennyi modulzáró vizsga eredményes letétele

A képzés tanúsítása:
OKJ bizonyítvány

Tervezett képzési idő:
354 óra (Elmélet: 102 óra; Gyakorlat: 252 óra)
394 óra (Felnőttképzési kiegészítő tevékenység modulokkal kiegészítve)

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!