Translation
MagyarEnglishDeutsch
by Transposh - translation plugin for wordpress
Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése 2017. évben

2018. vállalkozási időpontok:

Kiskunfélegyháza

- 2018.04.04-05

Kalocsa TAVASZ
- 2018.04.12-13

Cegléd TAVASZ:
- 2018.05.02-03

Dömsöd:
- 2018.05.09-10

Szabadszállás:
- 2018.06.13-14

Kalocsa ŐSZ
- 2018.09.27-28

Cegléd ŐSZ
- 2018.10.08-09

Veszprém:
- 2018.11.22-23
- 2018.11.29-30


2018. ÁH időpont:

Cegléd:
- 2018.05.28-29


Jel. lap 2018 Kiskunfélegyháza
Jel. lap 2018 Kalocsa tavasz
Jel.lap 2018 Cegléd tavasz
Jel. lap 2018 Dömsöd
Jel. lap 2018 Szabadszállás
Jel. lap 2018 Kalocsa ősz
Jel. lap 2018. Cegléd ősz
Jel. lap 2018 Veszprém

Jel. lap 2018 Cegléd ÁH

Konyhai kisegítő (OKJ 21 811 01) – 25/2014 (VIII.26.) SZVK

Nyilvántartásba vételi száma: E-000515/2014/A027
25/2014 (VIII.26.) SZVK szerinti program

A képzés célja:
Alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése. Munkaterülete a konyha és helyiségei. Előkészíti a tevékenységéhez szükséges gépeket, berendezéseket, eszközöket, anyagokat, gondoskodik a tisztántartásukról. Fenntartja a konyha rendjét, takarít, mosogat, az ételek jellegének megfelelően előkészíti a nyers- és félkész anyagokat. Alkalmazza a konyhatechnológiai műveleteket.

A képzés célcsoportja:
Írni, olvasni tudó felnőttek, akik szükségesnek tartják a programban lévő ismeretek megszerzését.

A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei:
Iskolai végzettség: nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság: Foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat
Betöltött tankötelezettségi életkor

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • szakács felügyelete mellett végezni munkáját
  • ételeket készíteni, szükség esetén tálalni: leveseket, levesbetéteket, salátákat, salátaönteteket, főzelékeket
  • tevékenységét a higiéniai előírások, HACP szabályainak, valamint a munkavédelmi és tűzrendészeti szabályok betartásával végezni
  • az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól szóló 217/2012. (VIII.9.) Korm. Rendeletben megfogalmazott modulok szakmai-, személyes- társas és módszerkompetenciái

Modulok:
10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem
10049-12 Konyhai kisegítés

A képzés zárása:
Modulzáró vizsga

A képzés tanúsítása:
OKJ bizonyítvány

Tervezett képzési idő:
240 óra (Elmélet: 72 óra; Gyakorlati: 168 óra)
360 óra (Elmélet: 108 óra; Gyakorlat: 252 óra)

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!