Translation

Obligatory course for accountants 2019. évben
2019. vállalkozási időpontok: Cegléd TAVASZ - 2019.04.08-09 Kiskunfélegyháza - 2019.04.24-25 Kalocsa TAVASZ: - 2019.05.06-07 Dömsöd: - 2019.05.13-14 Szabadszállás: - 2019.06.13-14 Kalocsa ŐSZ - 2019.09.30-10.01 Cegléd ŐSZ - 2019.10.07-08 Veszprém: - 2019. november - 2019. november
2019. ÁH időpont: Cegléd: - 2019.05.23-24 IDŐPONT MÓDOSULT: 2019.05.30-31
A jelentkezés feltétele a jelentkezési lapon található adatkezelési hozzájárulás. Adatkezelési tájékoztatónkat IDE kattintva olvashatja.
Jelentkezési lapok Cegléd 2019.04.08-09 (Vállalkozási) Kiskunfélegyháza 2019.04.24-25 Kalocsa 2019.05.06-07 Dömsöd 2019.05.13-14 ÁH Cegléd 2019.05.30-31 Szabadszállás 2019.06.13-14 Kalocsa 2019.09.30-10.01 Cegléd 2019.10.07-08

Konyhai kisegítő (OKJ 21 811 01) – 25/2014 (VIII.26.) SZVK

Nyilvántartásba vételi száma: E-000515/2014/A027
25/2014 (VIII.26.) SZVK szerinti program

A képzés célja:
Alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése. Munkaterülete a konyha és helyiségei. Előkészíti a tevékenységéhez szükséges gépeket, berendezéseket, eszközöket, anyagokat, gondoskodik a tisztántartásukról. Fenntartja a konyha rendjét, takarít, mosogat, az ételek jellegének megfelelően előkészíti a nyers- és félkész anyagokat. Alkalmazza a konyhatechnológiai műveleteket.

A képzés célcsoportja:
Írni, olvasni tudó felnőttek, akik szükségesnek tartják a programban lévő ismeretek megszerzését.

A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei:
Iskolai végzettség: nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság: Foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat
Betöltött tankötelezettségi életkor

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • szakács felügyelete mellett végezni munkáját
  • ételeket készíteni, szükség esetén tálalni: leveseket, levesbetéteket, salátákat, salátaönteteket, főzelékeket
  • tevékenységét a higiéniai előírások, HACP szabályainak, valamint a munkavédelmi és tűzrendészeti szabályok betartásával végezni
  • az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól szóló 217/2012. (VIII.9.) Korm. Rendeletben megfogalmazott modulok szakmai-, személyes- társas és módszerkompetenciái

Modulok:
10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem
10049-12 Konyhai kisegítés

A képzés zárása:
Modulzáró vizsga

A képzés tanúsítása:
OKJ bizonyítvány

Tervezett képzési idő:
240 óra (Elmélet: 72 óra; Gyakorlati: 168 óra)
360 óra (Elmélet: 108 óra; Gyakorlat: 252 óra)

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!

Nyilvántartásba vételi száma: E-000515/2014/A027

A képzés célja:
Alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése. Munkaterülete a konyha és helyiségei. Előkészíti a tevékenységéhez szükséges gépeket, berendezéseket, eszközöket, anyagokat, gondoskodik a tisztántartásukról. Fenntartja a konyha rendjét, takarít, mosogat, az ételek jellegének megfelelően előkészíti a nyers- és félkész anyagokat. Alkalmazza a konyhatechnológiai műveleteket.

A képzés célcsoportja:
Írni, olvasni tudó felnőttek, akik szükségesnek tartják a programban lévő ismeretek megszerzését.

A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei:
Iskolai végzettség: nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság: Foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat
Betöltött tankötelezettségi életkor

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • szakács felügyelete mellett végezni munkáját
  • ételeket készíteni, szükség esetén tálalni: leveseket, levesbetéteket, salátákat, salátaönteteket, főzelékeket
  • tevékenységét a higiéniai előírások, HACP szabályainak, valamint a munkavédelmi és tűzrendészeti szabályok betartásával végezni
  • az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól szóló 217/2012. (VIII.9.) Korm. Rendeletben megfogalmazott modulok szakmai-, személyes- társas és módszerkompetenciái

Modulok:
10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem
10049-12 Konyhai kisegítés

A képzés zárása:
Modulzáró vizsga

A képzés tanúsítása:
OKJ bizonyítvány

Tervezett képzési idő:
240 óra (Elmélet: 72 óra; Gyakorlati: 168 óra)
360 óra (Elmélet: 108 óra; Gyakorlat: 252 óra)

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!

Nyilvántartásba vételi száma: E-000515/2014/A027

A képzés célja:
Alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése. Munkaterülete a konyha és helyiségei. Előkészíti a tevékenységéhez szükséges gépeket, berendezéseket, eszközöket, anyagokat, gondoskodik a tisztántartásukról. Fenntartja a konyha rendjét, takarít, mosogat, az ételek jellegének megfelelően előkészíti a nyers- és félkész anyagokat. Alkalmazza a konyhatechnológiai műveleteket.

A képzés célcsoportja:
Írni, olvasni tudó felnőttek, akik szükségesnek tartják a programban lévő ismeretek megszerzését.

A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei:
Iskolai végzettség: nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság: Foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat
Betöltött tankötelezettségi életkor

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • szakács felügyelete mellett végezni munkáját
  • ételeket készíteni, szükség esetén tálalni: leveseket, levesbetéteket, salátákat, salátaönteteket, főzelékeket
  • tevékenységét a higiéniai előírások, HACP szabályainak, valamint a munkavédelmi és tűzrendészeti szabályok betartásával végezni
  • az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól szóló 217/2012. (VIII.9.) Korm. Rendeletben megfogalmazott modulok szakmai-, személyes- társas és módszerkompetenciái

Modulok:
10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem
10049-12 Konyhai kisegítés

A képzés zárása:
Modulzáró vizsga

A képzés tanúsítása:
OKJ bizonyítvány

Tervezett képzési idő:
240 óra (Elmélet: 72 óra; Gyakorlati: 168 óra)
360 óra (Elmélet: 108 óra; Gyakorlat: 252 óra)

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!