Translation
MagyarEnglishDeutsch
by Transposh - translation plugin for wordpress
Obligatory course for accountants 2017. évben

2019. vállalkozási időpontok:

Cegléd TAVASZ

- 2019.04.08-09

Kiskunfélegyháza
- 2019.04.24-25

Kalocsa TAVASZ:
- 2019.05.06-07

Dömsöd:
- 2019.05.13-14

Szabadszállás:
- 2019.06.13-14

Kalocsa ŐSZ
- 2019.09.30-10.01

Cegléd ŐSZ
- 2019.10.07-08

Veszprém:
- 2019. november
- 2019. november


2019. ÁH időpont:

Cegléd:
- 2019.05.23-24 IDŐPONT MÓDOSULT: 2019.05.30-31


A jelentkezés feltétele a jelentkezési lapon található adatkezelési hozzájárulás.
Adatvédelmi tájékoztatónkat IDE kattintva olvashatja. (feltöltés alatt)


Jelentkezési lapok
Cegléd 2019.04.08-09 (Vállalkozási)
Kiskunfélegyháza 2019.04.24-25
Kalocsa 2019.05.06-07
Dömsöd 2019.05.13-14
ÁH Cegléd 2019.05.30-31
Szabadszállás 2019.06.13-14

(Magyar) Konyhai kisegítő (OKJ 21 811 01) – 25/2014 (VIII.26.) SZVK

Nyilvántartásba vételi száma: E-000515/2014/A027

A képzés célja:
Alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése. Munkaterülete a konyha és helyiségei. Előkészíti a tevékenységéhez szükséges gépeket, berendezéseket, eszközöket, anyagokat, gondoskodik a tisztántartásukról. Fenntartja a konyha rendjét, takarít, mosogat, az ételek jellegének megfelelően előkészíti a nyers- és félkész anyagokat. Alkalmazza a konyhatechnológiai műveleteket.

A képzés célcsoportja:
Írni, olvasni tudó felnőttek, akik szükségesnek tartják a programban lévő ismeretek megszerzését.

A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei:
Iskolai végzettség: nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság: Foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat
Betöltött tankötelezettségi életkor

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • szakács felügyelete mellett végezni munkáját
  • ételeket készíteni, szükség esetén tálalni: leveseket, levesbetéteket, salátákat, salátaönteteket, főzelékeket
  • tevékenységét a higiéniai előírások, HACP szabályainak, valamint a munkavédelmi és tűzrendészeti szabályok betartásával végezni
  • az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól szóló 217/2012. (VIII.9.) Korm. Rendeletben megfogalmazott modulok szakmai-, személyes- társas és módszerkompetenciái

Modulok:
10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem
10049-12 Konyhai kisegítés

A képzés zárása:
Modulzáró vizsga

A képzés tanúsítása:
OKJ bizonyítvány

Tervezett képzési idő:
240 óra (Elmélet: 72 óra; Gyakorlati: 168 óra)
360 óra (Elmélet: 108 óra; Gyakorlat: 252 óra)

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!