Translation

Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése 2020. évben

2020. vállalkozási időpontok:

2020. őszre halasztjuk az áthúzottakat: (2020.03.19.)

Kiskunfegyháza: 2020.04.22-23

Kalocsa TAVASZ: 2020.04.27-28

Cegléd TAVASZ: 2020.05.06-07

Dömsöd: 2020.05.14-15

Veszprém: 2020.06.04-05

Szabadszállás: 2020.06.11-12

Kalocsa ŐSZ: 2020.09.28-29


2020. ÁH időpont: Cegléd: 2020.05.25-26
A jelentkezés feltétele a jelentkezési lapon található adatkezelési hozzájárulás. Adatkezelési tájékoztatónkat IDE kattintva olvashatja.

Jelentkezési lapok feltöltés alatt.. 2020. őszre halasztjuk az áthúzottakat: (2020.03.19.)

Kkfeh 2020.04.22-23

Kalocsa 2020.04.27-28

Cegléd 2020.05.06-07

Dömsöd: 2020.05.14-15

Cegléd ÁH: 2020.05.25-26

Veszprém: 2020.06.04-05

Szszállás: 2020.06.11-12

Kalocsa 2020.09.28-29

 

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó (OKJ 31 541 12) – 41/2013. (V.28.) SZVK

Nyilvántartásba vételi száma: E-000515/2014/A029
41/2013. (V.28.) SZVK szerinti program

A képzés célja:
A különböző zöldség- és gyümölcskészítmények technológiai műveleteinek szakszerű, önálló gazdaságos végrehajtásának elsajátítása, a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával.

A képzés célcsoportja:
Alapfokú iskolai végzettséggel rendelkező felnőttek, akik motiváltak és képesnek érzik magukat a Zöldség- és gyümölcsfeldolgozói feladatok ellátására.

A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei:
Iskolai végzettség: alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmasság: szükséges

A képzés során megszerezhető kompetenciák: (A hallgató képes lesz:)

  • alapanyagokat (zöldség, gyümölcs) átvenni, minősíteni, tisztítani, kezelni, minőségét ellenőrizni, tárolni, előkészíteni
  • zöldségkonzerveket gyártani
  • gyümölcsbefőtteket készíteni
  • lekvárokat, szörpöket, pulpokat, velőket előállítani
  • aszalni, szárítmányokat készíteni, savanyítani
  • gyártásközi fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatokat elvégezni, a késztermékeket ellenőrizni és minősíteni
  • technológiai berendezéseket, gépeket beállítani, üzemeltetni, tisztítani
  • üzem víz- és energia-gazdálkodását megszervezni
  • melléktermékeket, hulladékokat kezelni
  • munkafolyamatok munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai szabályait betartani és betartatni
  • vállalkozást indítani, működtetni, termékeket értékesíteni

Modulok:
10902-12 Zöldség-, gyümölcsfeldolgozás
10890-12 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése
394 órás képzés esetén + 2 modul:
Felnőttképzés kiegészítő tevékenység: Képzés hatékonyságának növelése (Elmélet: 16 óra)
Felnőttképzés kiegészítő tevékenység: Munkavállalás elősegítése (Elmélet: 24 óra)

A képzés zárása:
Az előírt valamennyi modulzáró vizsga eredményes letétele

A képzés tanúsítása:
OKJ bizonyítvány

Tervezett képzési idő:
354 óra (Elmélet: 102 óra; Gyakorlat: 252 óra)
394 óra (Felnőttképzési kiegészítő tevékenység modulokkal kiegészítve)

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!