Translation

Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése 2020. évben

2020. vállalkozási időpontok:

2020. őszre halasztjuk az áthúzottakat: (2020.03.19.)

Kiskunfegyháza: 2020.04.22-23

Kalocsa TAVASZ: 2020.04.27-28

Cegléd TAVASZ: 2020.05.06-07

Dömsöd: 2020.05.14-15

Veszprém: 2020.06.04-05

Szabadszállás: 2020.06.11-12

Kalocsa ŐSZ: 2020.09.28-29


2020. ÁH időpont: Cegléd: 2020.05.25-26
A jelentkezés feltétele a jelentkezési lapon található adatkezelési hozzájárulás. Adatkezelési tájékoztatónkat IDE kattintva olvashatja.

Jelentkezési lapok feltöltés alatt.. 2020. őszre halasztjuk az áthúzottakat: (2020.03.19.)

Kkfeh 2020.04.22-23

Kalocsa 2020.04.27-28

Cegléd 2020.05.06-07

Dömsöd: 2020.05.14-15

Cegléd ÁH: 2020.05.25-26

Veszprém: 2020.06.04-05

Szszállás: 2020.06.11-12

Kalocsa 2020.09.28-29

 

Konyhai kisegítő (OKJ 21 811 01) – 25/2014 (VIII.26.) SZVK

Nyilvántartásba vételi száma: E-000515/2014/A027
25/2014 (VIII.26.) SZVK szerinti program

A képzés célja:
Alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése. Munkaterülete a konyha és helyiségei. Előkészíti a tevékenységéhez szükséges gépeket, berendezéseket, eszközöket, anyagokat, gondoskodik a tisztántartásukról. Fenntartja a konyha rendjét, takarít, mosogat, az ételek jellegének megfelelően előkészíti a nyers- és félkész anyagokat. Alkalmazza a konyhatechnológiai műveleteket.

A képzés célcsoportja:
Írni, olvasni tudó felnőttek, akik szükségesnek tartják a programban lévő ismeretek megszerzését.

A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei:
Iskolai végzettség: nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság: Foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat
Betöltött tankötelezettségi életkor

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • szakács felügyelete mellett végezni munkáját
  • ételeket készíteni, szükség esetén tálalni: leveseket, levesbetéteket, salátákat, salátaönteteket, főzelékeket
  • tevékenységét a higiéniai előírások, HACP szabályainak, valamint a munkavédelmi és tűzrendészeti szabályok betartásával végezni
  • az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól szóló 217/2012. (VIII.9.) Korm. Rendeletben megfogalmazott modulok szakmai-, személyes- társas és módszerkompetenciái

Modulok:
10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem
10049-12 Konyhai kisegítés

A képzés zárása:
Modulzáró vizsga

A képzés tanúsítása:
OKJ bizonyítvány

Tervezett képzési idő:
240 óra (Elmélet: 72 óra; Gyakorlati: 168 óra)
360 óra (Elmélet: 108 óra; Gyakorlat: 252 óra)

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!