Translation

Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése 2020. évben

2020. vállalkozási időpontok:

2020. őszre halasztjuk az áthúzottakat: (2020.03.19.)

Kiskunfegyháza: 2020.04.22-23

Kalocsa TAVASZ: 2020.04.27-28

Cegléd TAVASZ: 2020.05.06-07

Dömsöd: 2020.05.14-15

Veszprém: 2020.06.04-05

Szabadszállás: 2020.06.11-12

Kalocsa ŐSZ: 2020.09.28-29


2020. ÁH időpont: Cegléd: 2020.05.25-26
A jelentkezés feltétele a jelentkezési lapon található adatkezelési hozzájárulás. Adatkezelési tájékoztatónkat IDE kattintva olvashatja.

Jelentkezési lapok feltöltés alatt.. 2020. őszre halasztjuk az áthúzottakat: (2020.03.19.)

Kkfeh 2020.04.22-23

Kalocsa 2020.04.27-28

Cegléd 2020.05.06-07

Dömsöd: 2020.05.14-15

Cegléd ÁH: 2020.05.25-26

Veszprém: 2020.06.04-05

Szszállás: 2020.06.11-12

Kalocsa 2020.09.28-29

 

Áruházi zöldség-gyümölcs értékesítő (termékfelelős)

Felnőttképzési engedélyszám: E-000515/2014/B011

Képzés célja:
A képzés célja olyan áruházi zöldség – gyümölcs értékesítők képzése, akik képesek biztosítani a friss áru útját a beérkezéstől az értékesítésig, gondoskodni tudnak a termékek megfelelő tárolásáról és kezeléséről. További cél, hogy a képzésben résztvevők képesek legyenek ellenőrizni a termékek minőségét és frissességét, szakszerű tanácsot tudjanak adni a termékekkel kapcsolatban a vásárlóknak.

Képzés célcsoportja:
Olyan személyek, akik alapfokú iskolai végzettséggel rendelkeznek és áruházi zöldség–gyümölcs értékesítő (termékfelelős) szakmai végzettséget szeretnének szerezni.

A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei:
Iskolai végzettség: általános iskolai végzettség illetve foglalkozás – egészségügyi alkalmasság.

A képzés során megszerezhető kompetenciák: /a képzés elsajátításával a résztvevő képes lesz:/
A zöldség-gyümölcs termékkörre vonatkozó termékismeret
A zöldség-gyümölcs termékismeret a gyakorlatban
Munkahelyi együttműködés és vásárlói kommunikáció alapjai
Munkahelyi együttműködés és vásárlói kommunikáció a zöldség-gyümölcs értékesítő helyen
Higiéniai, élelmiszer-biztonsági és minőségügyi alapismeretek
Higiéniai, élelmiszer-biztonsági és minőségügyi alapismeretek a zöldség-gyümölcs értékesítő helyen
Gazdálkodási ismeretek alapjai
Gazdálkodási ismeretek a zöldség és gyümölcs termékek értékesítése során

Modulok:
A zöldség-gyümölcs termékkörre vonatkozó termékismeret
Munkahelyi együttműködés és vásárlói kommunikáció a zöldség-gyümölcs értékesítőhelyen
Higiéniai, élelmiszer-biztonsági és minőségügyi alapismeretek a zöldség-gyümölcs értékesítő helyen
Gazdálkodási ismeretek a zöldség és gyümölcs termékek értékesítése során

Képzés zárása:
A képzés végén elméleti és szakmai gyakorlati záróvizsga, vizsga sikeres teljesítése

Képzés tanúsítása: Tanúsítvány

Képzési idő:
140 óra (Elmélet: 36 óra, Gyakorlat: 104 óra)

Képzés ára (Ft/fő): 490 000 Ft
(Az ár 6 fő részvétele esetén, külső helyszínen érvényes. Egyéb esetben, kérje egyedi árajánlatunkat.)

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!