Translation

Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése 2020. évben

2020. vállalkozási időpontok:

2020. őszre halasztjuk az áthúzottakat: (2020.03.19.)

Kiskunfegyháza: 2020.04.22-23

Kalocsa TAVASZ: 2020.04.27-28

Cegléd TAVASZ: 2020.05.06-07

Dömsöd: 2020.05.14-15

Veszprém: 2020.06.04-05

Szabadszállás: 2020.06.11-12

Kalocsa ŐSZ: 2020.09.28-29


2020. ÁH időpont: Cegléd: 2020.05.25-26
A jelentkezés feltétele a jelentkezési lapon található adatkezelési hozzájárulás. Adatkezelési tájékoztatónkat IDE kattintva olvashatja.

Jelentkezési lapok feltöltés alatt.. 2020. őszre halasztjuk az áthúzottakat: (2020.03.19.)

Kkfeh 2020.04.22-23

Kalocsa 2020.04.27-28

Cegléd 2020.05.06-07

Dömsöd: 2020.05.14-15

Cegléd ÁH: 2020.05.25-26

Veszprém: 2020.06.04-05

Szszállás: 2020.06.11-12

Kalocsa 2020.09.28-29

 

Hús- és hal árufeltöltő termékfelelős


Felnőttképzési engedélyszám: E-000515/2014/B013

Képzés célja:
A képzés sikeres elvégzésével a Hús- és hal árufeltöltő termékfelelős szakmai végzettséggel rendelkező személy, tudjon közreműködni a friss áru mozgatásában és a termékek kihelyezésében, gondoskodni a termékek szakszerű árkijelezettségéről.
Az előírásoknak megfelelően tudja vezetni a HACCP követéseket, munkaterületét tisztán és rendben tartani.
Tudja udvariasan fogadni a vásárlót, kérdés esetén felvilágosítást adni a termékekkel kapcsolatban. Figyelemmel kísérni a készletet, a termékek fogyaszthatósági idejét, biztosítani a termékek tárolásának megfelelő feltételeit elvégezni a selejtezés. leltározás folyamatát.

Képzés célcsoportja:
Alapfokú iskolai végzettséggel rendelkező felnőttek, akik motiváltnak és képesnek érzik magukat a hús- és halpulti előkészítő termékfelelős feladatkörbe tartozó tevékenységek ellátására.

A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei:
Iskolai végzettség: Alapfokú iskolai végzettség, illetve foglalkozás-egészségügyi alkalmasság

A képzés során megszerezhető kompetenciák: /a képzés elsajátításával a résztvevő képes lesz:/
Megismeri a hús- és halárukra vonatkozó alapismereteket.
Elsajátítja a vásárlói kommunikáció alapjait.
Megismeri a higiéniai és élelmiszer-biztonsági alapokat.
Hús- és hal területekre vonatkozó áruházi gazdálkodási alapismeretekkel tisztában lesz.

Modulok:
Hús- és halárukra vonatkozó termék alapismeret
A vásárlói kommunikáció alapjai
Higiéniai és élelmiszer-biztonsági alapok
Hús- és hal területekre vonatkozó áruházi gazdálkodási alapismeretek

Képzés zárása: Szakmai záró beszámoló sikeres teljesítése.

Képzés tanúsítása: Tanúsítvány

Képzési idő:
20 óra (Elmélet: 7 óra, Gyakorlat: 13 óra)

Képzés ára (Ft/fő): 280 000 Ft
(Az ár 6 fő részvétele esetén, külső helyszínen érvényes. Egyéb esetben, kérje egyedi árajánlatunkat.)