Cukrászdák és cukrászati műhelyek látogatása:

A képzés célja:
A képzés célja, hogy a képzésben résztvevő betekintést nyerjen a különböző cukrászdák és cukrászati műhelyek mindennapjaiba.

A képzés célcsoportja:
A cukrászok szakmai oktatásában résztvevő oktatók.

A képzés óraszáma: 6 óra

A programba való bekapcsolódás feltételei: középfokú végzettség.
Szakmai előképzettség: Cukrász vagy Pék-cukrász vagy Vendéglátó szakmenedzser/cukrász szakképesítő vizsgával vagy Vendéglátó szakmenedzser/cukrász szakképesítő vizsgával vagy  Felsőfokú közgazdász asszisztens vendéglátó szakirány/cukrász szakképesítő vizsgával, vagy Turizmus-vendéglátás alapképzési szakirány/cukrász szakképesítő vizsgával vagy Üzleti szakoktató alapképzési szakirány/cukrász szakképesítő vizsgával vagy Tanári mesterképzési szak közgazdász tanári szakon/cukrász szakképesítő vizsgával.
Egészségügyi alkalmassági követelmény: Érvényes foglalkozás egészségügyi kiskönyv/igazolás.
Szakmai gyakorlat területe és időtartama: Cukrászat 1 év.

A képzés során megszerezhető dokumentum: tanúsítvány

Vizsgainformáció:
Nem tartozik hozzá vizsga. A résztvevő teljesítményének mérése: oktatói megfigyelés, egyéni és csoportos visszacsatolás, visszakérdezés, megbeszélés

A képzés során megszerezhető kompetenciák/tanulási eredmények:

  • Megismeri a cukrászdák és a cukrászati műhelyek berendezéseit, részeit.
  • Megismeri a műhelymunkák munkafázisait, betekintést nyer a cukrászdák mindennapjaiba.
  • Megismeri és használja a témához kapcsolódó modern eszközöket, berendezéseket és alapanyagokat.
  • Felismeri és azonosítja a látottak és az elsajátítottak alapján az alkalmazandó releváns technológiákat.

Tananyagegység:

  1. Cukrászdák és cukrászati műhelyek látogatása

Amennyiben képzésünk felkeltette az érdeklődését, kérem keressen az oktker@oktker.hu email címen vagy a 06-88/421-080 telefonszámon és adunk további tájékoztatást!

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!