Minőségpolitika

Minőségpolitika

Oktatás, oktatásszervezés, tanfolyamszervezés, felnőttképzés, távoktatás és továbbképzés tevékenységeire

Minőségpolitikánk, és az azt megvalósító minőségirányítási rendszerünk alapja a partneri megelégedettség. Ennek megfelelően megbízóink és képzéseink résztvevőinek igényei, visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük, javítjuk oktatási tevékenységeinket. Kiemelt figyelmet fordítunk a résztvevői elégedettségmérés során kapott visszajelzésekre.

Az OKTKER-NODUS Kft. által szervezett és kivitelezett tanfolyamok, tréningek, felnőttképzések, továbbképzések és távoktatási képzések programjait mindenkor a megrendelők elvárásai alapján, célra, személyre és szervezetre szabottan alakítjuk ki és valósítjuk meg, figyelembe véve a helyi, kistérségi és regionális sajátosságokat, lehetőségeket.

A képzésben, oktatásszervezésben részvevő munkatársaink és oktatóink minőségtudatossága, képzési minőségért vállalt felelőssége, fejlődése érdekében biztosítjuk a rendszeres továbbképzés lehetőségét, mindenkor szem előtt tartva az egyéni képzési igényeket és szükségleteket.

Az OKTKER-NODUS Kiadó Kft. elkötelezett a felnőttoktatás, szakképzés, távképzés és továbbképzés jogszabályi és szakmai követelményeinek teljesítése, a minőségirányítási rendszer, valamint az oktatás és oktatásszervezés szakmai eredményességének folyamatos fejlesztése iránt. Ennek érdekében folyamatosan követjük oktatási központunk életét, működését meghatározó szabályozásokat, körülményeket, s az évenkénti felülvizsgálat eredményei, tapasztalatai alapján aktualizáljuk minőségpolitikánkat, intézményi-szervezeti stratégiánkat, minőségcéljainkat valamint teljes minőségirányítási rendszerünket.

Veszprém, 2020.07.01.

Varga István

ügyvezető

JELENTKEZÉS