KULTURÁLIS RENDEZVÉNYSZERVEZŐ OKJ – TANFOLYAM

(OKJ 51 345 01) – 27/2016 (IX.16.) SZVK; Nyilvántartásba vételi száma: E-000515/2014/A033; 27/2016. (IX.16.) SZVK szerinti program

FIGYELEM! Az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) meghatározott szakmai tanfolyamok (OKJ-tanfolyamok) a jogszabályi változások miatt már csak 2020. december 31-ig vehetők igénybe. Az OKJ-képzések 2020. szeptemberben még elindulnak, igény esetén december 31-ig még indíthatók. A határidőig megkezdett vagy folyamatban levő OKJ-tanfolyamok résztvevői a törvény értelmében 2022. december 31-ig vizsgázhatnak le az OKJ-képesítés megszerzéséhez. Az OKTKER-NODUS Kiadó Kft. az új jogszabályok szerint továbbra is jogosult lesz tanfolyamok szervezésére és lebonyolítására. Az OKJ-képzések megszűnésével a jelenlegi képzések egy része továbbra is igénybe vehető lesz új formában, esetenként más elnevezéssel. Ezekről a honlapunkon folyamatosan tájékoztatást adunk.

Képzés célja:
A Kulturális rendezvényszervező OKJ-képzés során a résztvevők elsajátíthatják az önkormányzati közművelődési intézmények, művelődési civil szervezetek, kulturális vállalkozások területén dolgozó rendezvényszervező szakemberek munkájához szükséges ismereteket és készségeket. Az OKJ-tanfolyam elvégzése segítséget nyújt, hogy a képzésben résztvevők szakszerűen és színvonalasan tudjanak közreműködni a kulturális szervezőmunka területén.
Az OKJ-képzés célcsoportja:
Olyan felnőtt, érettségi vizsgával rendelkező személyek, akik a kulturális rendezvények, események, klubok, tanfolyamok szervezése vagy a közművelődés terén szeretnének dolgozni.
A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei:
Iskolai végzettség: Érettségi vizsga

Az OKJ-képzés során megszerezhető készségek:
– művelődési szolgáltatások, rendezvények szervezése
– tartalmas szórakozási lehetőségek biztosítása
– amatőr művészeti és szabadidős körök, klubok, valamint tanfolyamok működésének szakszerű segítése
– a szervezet, intézmény szabályok szerinti működtetése
Modulok:
10656-16 Helyi társadalom- és kultúraismeret
10657-16 Kulturális rendezvények szervezése
OKJ-képzés zárása:
Valamennyi modulzáró vizsga eredményes letétele
OKJ-képzés tanúsítása:
OKJ-bizonyítvány
Képzési idő:
240 óra (Elmélet: 96 óra, Gyakorlat: 144 óra)
Ebből kontakt 67 óra, (Elmélet 29 óra, Gyakorlat 38 óra)
Képzés díja (Ft/fő): 78.000 Ft
Vizsgadíj: 53.000 Ft

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!