Lakberendező:

(Államilag engedélyezett programkövetelmény alapján megvalósuló képzés)

Kinek ajánljuk a képzést?
Mindazoknak ajánljuk, akik jó stílusérzékkel rendelkeznek vagy szeretnék megtanulni a stílusirányzatokat, követik az aktuális design trendeket. Azoknak, akik jó kommunikációs készséggel bírnak, szívesen terveznek és változatos munkakört szeretnének betölteni.

Milyen ismereteket ad a képzés?
A képzés során a résztvevő megtanulja megrendelői igény alapján a tervezői koncepció elkészítését, szerződést készít, értelmezi az építészeti tervdokumentációt, amely alapján műszaki tervdokumentációt állít össze. Megismeri a kiviteli szintű terv és berendezési – alaprajz, terv, látványterv kivitelezését. Képszerkesztő szoftvert, CAD alapú, professzionális tervezőszoftvert alkalmaz. Képes a munka-, tűz-, környezet-, baleset és egészségvédelmi jogszabályokat alkalmazni.

A képzéshez tartozó programkövetelmény itt elérhető.

Képzés azonosító: 02124001
Képzés óraszáma: 600 óra
Képzésbe való bekapcsolódás feltételei: érettségi végzettség

A képzés során megszerezhető dokumentum: tanúsítvány
Képzési napok: hétköznap délutánonként vagy/és szombat délelőttönként

Vizsgainformáció:
A hallgatók a képzés végét követően képesítővizsgára jelentkezhetnek. A képesítővizsgát nem a képző, hanem független akkreditált vizsgaközpont szervezi.

Képesítő vizsgára bocsátás feltétele: A képzés sikeres elvégzését igazoló a képző által kiállított tanúsítvány. Abban az esetben megszerezhető, ha a megengedett hiányzást nem lépi túl a résztvevő.

1. Írásbeli vizsga: Tervezési feladat (60-100 m2 alapterületű egyszintes lakás tervezése tervezőszoftver alkalmazásával)
2. Projektfeladat: Szakmai portfólió bemutatása (A képzés során készült rajzi, szakmai munkák bemutatása.)
Vizsgaremek prezentáció és szakmai beszélgetés (Egy teljes értékű lakberendezési tervdokumentáció.)

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!

Képzési díj: 298.000 Ft