PractiLearn – Motiváció és motiválhatóság

Felnőttképzési engedélyszáma: E-000515/2014/D073

FIGYELEM! Az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) meghatározott szakmai tanfolyamok (OKJ-tanfolyamok) a jogszabályi változások miatt már csak 2020. december 31-ig vehetők igénybe. Az OKJ-képzések 2020. szeptemberben még elindulnak, igény esetén december 31-ig még indíthatók. A határidőig megkezdett vagy folyamatban levő OKJ-tanfolyamok résztvevői a törvény értelmében 2022. december 31-ig vizsgázhatnak le az OKJ-képesítés megszerzéséhez. Az OKTKER-NODUS Kiadó Kft. az új jogszabályok szerint továbbra is jogosult lesz tanfolyamok szervezésére és lebonyolítására. Az OKJ-képzések megszűnésével a jelenlegi képzések egy része továbbra is igénybe vehető lesz új formában, esetenként más elnevezéssel. Ezekről a honlapunkon folyamatosan tájékoztatást adunk.

Képzés célja: 
A képzés elsődleges célja a személyes motívumok, értékek és célok megismerése és fejlesztése, valamint a motivációs bázis összekapcsolása a tanulási hajlandósággal. A képzés támpontokat ad a motiváció hosszú távú fenntartására.

Képzés célcsoportja:
A képzés célcsoportja azon felnőttek közössége, akik a szocializáció révén nem ismerték, ismerhették meg a munkavégzéssel kapcsolatos általános fogalmakat, viselkedési normákat, teljesítéssel összefüggő kritériumokat.

A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei:
Iskolai végzettség: –
Előzetesen elvárt ismeretek: Készségszintű írás és szövegértés vagy olvasás, melyet az intézmény a jelentkezési folyamat során, külön dokumentálási kötelezettség nélkül ellenőriz.

Képzés zárása:
Képzés nem zárul vizsgával, azonban elvégzésének feltétele, a tréningen való aktív részvétel.

Képzés tanúsítása:
Tanúsítvány

A képzés során megszerezhető kompetenciák:
A képzés során a résztvevőben erősödik a motiváltság érzése, illetve a motiváltság fenntartásának képessége. Erősödik a személyes motívumok, értékek és célok megfogalmazásának képessége.
A képzés során a résztvevő képessé válik tudatosan alkalmazni az időgazdálkodás különböző technikáit.
A képzés alapján a résztvevő megtanulja rutinszerűen alkalmazni az időgazdálkodás különböző technikáit.
A képzés alapján a résztvevő igényévé válik a tanulási hajlandóság, következetesen tudja alkalmazni a tanulási stratégiák számára alkalmas elemeit.

Modulok:
Motivációs életkor – specifikumai
Értékek és célok – időgazdálkodás és technikái
Tanulási motivációk
Tanulási stratégiák, mnemotechnikai módszerek
Tanulás a munkahelyi szervezetben

Képzési idő:
30 óra (Elmélet: 12 óra, Gyakorlat: 18 óra)

A képzési program kérés esetén megtekinthető.

JELENTKEZÉS