Raktárvezető:

(Államilag engedélyezett programkövetelmény alapján megvalósuló képzés)

Kinek ajánljuk a képzést?
Mindazoknak ajánljuk, akik képesnek érzik magukat raktárvezetői feladatok ellátására. Csapatban képesek dolgozni, folyamatosan képezik magukat, jó a problémamegoldó képességük. Szeretik a kihívásokat.

Milyen ismereteket ad a képzés?
A képzésben résztvevő megtanulja a munka-tűz és környezetvédelmi követelményeket. Megismeri a vállalat vagyon és biztonságvédelmi szabályzatát, a leltározási szabályzatot, leértékelési, selejtezési szabályzatot és a különböző minőségbiztosítási rendszerek előírásait.

A képzéshez tartozó programkövetelmény itt elérhető

Képzés azonosító: 04164015
Képzés óraszáma: 160 óra
Képzésbe való bekapcsolódás feltételei: Érettségi végzettség + Raktáros OKJ vagy Raktáros szakképesítés logisztikai technikus 5 1041 15 16 részszakképesítés + szakmai gyakorlat 1 év raktárosi gyakorlat

A képzés során megszerezhető dokumentum: tanúsítvány
Képzési napok: hétköznap délutánonként vagy/és szombat délelőttönként

Vizsgainformáció:

A hallgatók a képzés végét követően képesítővizsgára jelentkezhetnek. A képesítővizsgát nem a képző, hanem független akkreditált vizsgaközpont szervezi.

Képesítő vizsgára bocsátás feltétele: A képzés sikeres elvégzését igazoló a képző által kiállított tanúsítvány. Abban az esetben megszerezhető, ha a megengedett hiányzást nem lépi túl a résztvevő.

  1. Írásbeli vizsga: A raktározási tevékenységgel összefüggő szakmai alapok, számítási és elemzési feladatok
  2. Projektfeladat: Raktári folyamatok, tevékenységek szervezése

Képzési díj: 99.900 Ft