Számítógépes adatrögzítő:

(Államilag engedélyezett programkövetelmény alapján megvalósuló képzés)

Kinek ajánljuk a képzést?
A számítástechnikai alapismeretek elvártak a legtöbb munkakörben. Munkaerőpiaci előnnyel indul az álláskeresésben, aki rendelkezik ezzel a végzettséggel. Azoknak ajánljuk, akik szeretnek az informatika világában tevékenykedni, valamint szeretnének ismereteket szerezni táblázat – és adatbáziskezelésből, illetve gépírásból.

Milyen ismereteket ad a képzés?
A képzés során a résztvevő megtanul vakon gépelni, dokumentumszerkesztési feladatokat elsajátítani, különböző nyilvántartásokat készíteni és vezetni. Táblázatkezelő program segítségével kimutatásokat prezentálni. Megtanulja az irodatechnikai eszközök használatát.

A képzéshez tartozó programkövetelmény itt elérhető.

Képzés azonosító: 04153001
Képzés óraszáma: 100 óra
Képzésbe való bekapcsolódás feltételei: alapfokú iskolai végzettség + foglalkozás egészségügyi alkalmasság

A képzés során megszerezhető dokumentum: tanúsítvány
Képzési napok: hétköznap délutánonként vagy/és szombat délelőttönként

Vizsgainformáció:
A hallgatók a képzés végét követően képesítővizsgára jelentkezhetnek. A képesítővizsgát nem a képző, hanem független akkreditált vizsgaközpont szervezi.

Képesítő vizsgára bocsátás feltétele: A képzés sikeres elvégzését igazoló a képző által kiállított tanúsítvány. Abban az esetben megszerezhető, ha a megengedett hiányzást nem lépi túl a résztvevő.

1. Írásbeli vizsga:
A) Gépírás és Üzleti levélszerkesztés
B) Irodatechnikai eszközök bemutatása
Kinek ajánljuk a képzést?
A számítástechnikai alapismeretek elvártak a legtöbb munkakörben. Munkaerőpiaci előnnyel indul az álláskeresésben, aki rendelkezik ezzel a végzettséggel. Azoknak ajánljuk, akik szeretnek az informatika világában tevékenykedni, valamint szeretnének ismereteket szerezni táblázat – és adatbázis-kezelésből, illetve gépírásból.

Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!

Képzési díj: 89.000 Ft